YOGA

HATHA YOGA


De yogalessen bij Natuurlijk! Yoga zijn gebaseerd op hatha yoga waarbij de fysieke houdingen, de asana’s, en de adem centraal staan. De lessen worden rustig en zorgvuldig opgebouwd en er wordt rekening gehouden met ieders persoonlijke grenzen.

Je wordt meegenomen in een prettige flow waarbij rustige en krachtige houdingen elkaar afwisselen. Je lichaamsbewustzijn neemt toe, je lichaamshouding verbetert en je ontwikkelt kracht, flexibiliteit en evenwicht. Door je aandacht op je lichaam te richten komt je hoofd tot rust en zal je je na afloop van de les heerlijk ontspannen voelen. De lessen zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden.

 

YOGASPECIALS

Eén keer in de maand kun je op vrijdagavond genieten van een extra lange yogales. Laat je anderhalf uur meevoeren op het ritme van de houdingen die vloeiend in elkaar overgaan om je vervolgens over te geven aan herstellende en ontspannende houdingen. Zo ga je ontspannen en opgeladen het weekend in! De les is geschikt voor zowel beginners als gevorderden.

 

 

Natuurlijk! kun je ook terecht voor:
Zwangerschapsyoga, postnatale yoga & zwangerschapsmassage
Klik hier voor prijzen & tijden

WAT ANDEREN ZEGGEN


HATHA YOGA
De hatha yoga lessen van Esther van Duin hebben mij veel gebracht. Esther begeleidt de hatha yoga op een zeer prettige manier. De oefeningen gebeuren in rustige flow en worden ondersteund door de ademhaling. De focus op de ademhaling, wat in haar lessen centraal staat,heeft mij geholpen om te leren loslaten. Vervolgens zorgt de ontspanning ervoor dat bij mij fysieke klachten aan armen en schouders sterk zijn verminderd.
-Margriet-


HATHA YOGA
Door Esther ben ik in aanraking gekomen met yoga. Het zijn fijne lessen en mis het echt als ik het niet doe. Even een moment voor jezelf met oefeningen die iedereen kan doen. Er word altijd gekeken naar een houding die het best bij jouw lichaam past ook met eventuele blessures.
-Céline-